Ulogujte seRegistrujte se

SMS poruke za novu godinu

Dalje

Pozelite najmilijoj osobi Srecnu Novu Godinu na najdivniji nacin

 

Puno radosti, osmeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvoje drugarice. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno sretna 2009.

 

Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREĆNA GODINA NOVA!

 

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

 

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

 

Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.

 

U ovim sitnim satima kad 2009 stoji pred vratima i sve zadnje minute broje sa Vama su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira od sveg srca sretna nova svima!

 

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

 

Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova.

 

Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu što vrijeme stvara nek odnese godina stara.

 

Dok cestitku citas ovu i godinu cekas novu, iz mog srca primi zelju docekaj je u veselju. Nek ti je zivot pun srece i snova i nek ti je Sretna Godina Nova.

 

U Novoj godini it želim da budeš moj/a!

 

Veju veju pahulje sneg po staklu sara dosla nova godina a odlazi stara!

 

Kad sat stane usred noći, ruku tim pružit neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti želim sretnu Novu.

 

Nova godina se blizi sa njim odbrojavam sate, a i dalje molim andjele da mi te vrate.

 

Zelim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u NOVOJ GODINI - ostvare sve zelje i da ne zaboravis prave prijatelje.

 

Zelim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepse, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan pocne sa osmehom traje srecom i zavrsi lepim snom! SRECNA NOVA!

 

Zelim da sreca sa tobom koraca, da te prati ljubav od kamena jaca, da te ljudi vole i cene, da u zivotu ne znas za probleme i u Novoj 2009 resis sve dileme.

 

Svaka godina Nova dobra je fora, dobiješ brdo poklona tek da ne budeš dokona, a ja ću ti pokloniti sve ono što ti drugi ne mogu dati.

 

Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje, život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj Godini!
 

Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke novca - i nijednu kap tuge i bola.
 

Ako budes videla čoveka u crvenom kako te trpa u vreću - nemoj se uplasiti. To samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodišnju želju!
 

Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je neispitana i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Srećna ti Nova Godina!
 

DA imas zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imas dugu... DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u novoj godini pocinje sa DA! SRECNA NOVA!

 

Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima... SREĆNA NOVA!

Lepota... Svežina... Snovi... Istina... Mašta.. Osećanja... Vera... Poverenje...
Ovo je početak nove godine!

SREĆNA TI NOVA GODINA! Na poklon ti šaljem LJUBAV
upakovanu u ISKRENOST
sa mašnicom od BRIGE i
zapečaćenu LEPIM ŽELJAMA. Neka ti ona daje SREĆU i SIGURNOST celog života. SREĆNA NOVA GODINA....

Tom Kruz, Anđelina Žoli, Madona, Arnold Švarceneger, Dženifer Lopez, Džordž Kluni
 i ja...
Sve velike svetske zvezde ti žele SREĆNU NOVU GODINU.

Otvaramo knjigu. Njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati reči. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje - Novogodišnje veče.

Budi uvek u ratu sa svojim porocima, a u miru sa svojim susedima i bićeš bolji čovek u Novoj.

Nazdravimo novoj godini kao još jednoj šansi da sve postavimo na svoje mesto.

Svaki trenutak u danu ima svoju vrednost. Jutro donosi NADU, poslepodne VERU, veče LJUBAV, a noć ODMOR. Nadam se da ćeš u svakom ovom trenutku uživati svakoga dana u 2010. SREĆNA TI NOVA!

Uz miris svih ruža, uz sva svetla sveta i sve dečije osmehe želim da Ti se svi snovi ostvare… SREĆNA NOVA 2010.

Želim ti: lepotu u januaru, ljubav u februaru, mir u martu, bezbrižnost u aprilu, zabavu u maju, uživanje od juna do novembra, sreću u decembru… Ukratko - želim ti srećnu i prelepu 2010.

 


Dalje

pogledano:

ključne reči: sms poruke za novu godinu sms za srecnu novu sms za novu godinu novogodisnji sms

objavljeno: 2012-08-29