NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Najdeblji covek na svetu

Manuel Uribe je najdeblji covek na svetu

Najdeblji covek na svetu

Pitate se koliko težak može biti najteži čovek? Brojka je verovatno veća nego što možete pretpostaviti - 560 kilograma! Upravo je toliko težio Meksikanac Manuel Uribe koji je iz očiglednih razloga dospeo u Ginisovu knjigu rekorda
Međutim, u sledećem izdanju ove knjige 42-godišnjak mogao bi da bude zabeležen i kao čovek koji je izgubio najviše kilograma - 200. Uz operaciju i pomoć nutricionista ovo mu je uspelo nakon što se 2006. pojavio na televiziji vapeći upomoć. Zbog svoje gojaznosti Manuel je većinu vremena poslednjih 20 godina proveo u krevetu.


Manuel je, ipak, na neki način aktivan. Osnovao je organizaciju za pomoć gojaznim ljudima. Osim toga, na neki način je ponosan što je dospeo u slavnu knjigu: "Drago mi je što sam u Ginisovoj knjizi zabeležen kao najdeblji čovek. Dobio sam i prizanje, imam ga u rukama. Isto tako sam srećan što sam izgubio 200 kilograma."

Od marta 2007. godine Manuel ima novi cilj - Odlučio je svoju sadašnju težinu od 360 stesati do 120 kilograma. Tada će definitivno ponovno dospeti u čudesnu knjigu.

 


         

Podeli na Facebook-u

objavljen: 2017-03-21

pregleda:

ključne reči: najdeblji covek na svetu najgojazniji covek na svetu